JBT 2018 ilmoittautuminen

Ilmoittautuneet joukkueet

Joukkuemaksu

  • 150 € C-, mini- ja mikro 08,09 -sarjat
  • 100 € mikrot 08/09 FUN ja supermikrot
  • Jos sarja tulee täyteen, voit ilmoittaa joukkueesi myös varasijalle. Sarjan joukkuemäärää voidaan nostaa, jos varasijalle ilmoittautuneita joukkueita on riittävä määrä sarjan toteuttamiseksi mielekkäästi.
  • Ilmoittautuminen päättyy viimeistään 13.4.2018 kello 18:00.
  • Turnausorganisaatio pidättää kuitenkin oikeuden sulkea sarjan tai yhdistää sarjoja ennen ilmoittautumisen päättymistä tarpeen vaatiessa.
     

 

Joukkue

Seura
Joukkue
Kirjoita joukkueen nimeen ikäluokka ainoastaan mikäli osallistutte muuhun kuin oman ikäluokkanne sarjaan.
Sarja

Joukkueen yhdyshenkilö

Tehtävä
Sukunimi
Etunimi
Osoite
Postinumero ja
-toimipaikka
Puhelin
Email

(Alustava määrä, muutoksia voi tehdä myöhemmin)

105.00 €  kpl sisältää pelioikeuden, majoituksen koululla, aamupalat ja ruokailut (pe päivällinen, la lounas ja päivällinen, su lounas) sekä Rengaslinjan kuljetukset peli- ja majoituspaikoille. includes classroom accommodation,(one team or club / class room) Friday–Sunday; breakfasts and meals (Friday dinner, Saturday lunch+dinner, Sunday lunch), Tournament buss service.
60.00 €  kpl sisältää pelioikeuden ja ruokailut (pe päivällinen, la lounas ja päivällinen, su lounas) sekä Rengaslinjan kuljetukset peli- ja majoituspaikoille. includes, games, four meals (Friday dinner, Saturday lunch+dinner, Sunday lunch), Tournament buss service.
60.00 €  kpl sisältää pelioikeuden,majoituksen koululla, aamupalan ja ruokailut (la lounas ja päivällinen, su lounas) sekä Rengaslinjan kuljetukset peli- ja majoituspaikoille. includes game participation, classroom accommodation (one team or club / class room) Saturday-Sunday; breakfast and meals(Saturday lunch+dinner, Sundaylunch) and Tournament buss service.
40.00 €  kpl sisältää pelioikeuden ja ruokailut (la lounas ja päivällinen, su lounas) sekä Rengaslinjan kuljetukset peli- ja majoituspaikoille. includes game participation, three meals (Saturday lunch+ dinner, Sunday lunch) and Tournament buss service
50.00 €  kpl sisältää majoituksen koululla, aamupalat ja ruokailut (pe päivällinen, la lounas ja päivällinen, su lounas) sekä Rengaslinjan kuljetukset peli- ja majoituspaikoille. includes game participation, three meals (Saturday lunch+ dinner, Sunday lunch) and Tournament buss service
35.00 €  kpl sisältää majoituksen koululla, aamupalan ja ruokailut (la lounas ja päivällinen, su lounas) sekä Rengaslinjan kuljetukset peli- ja majoituspaikoille. includes classroom accommodation, breakfasts and three meals, Saturday lunch +dinner, Sunday lunch) and Tournament buss service.